Over Ons

TopMerken is een website met tips en trends van TopMerken. Op deze blog delen wij ook  de interviews met opmerkelijke zakenmensen en technologische trends die het zakenleven beinvloeden.

Online Branding is het proces van het managen van de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Het combineert content marketing, design, Social media,  SEO,  en natuurlijk, branding. Om succesvol te zijn zal de online aanwezigheid van jouw bedrijf gebaseerd moeten zijn op jouw zakelijke doelstellingen en de positionering van jouw merk.

Daarna zal het beheerd moeten worden door middel van on-page content (jouw eigen website) en off-page content (andere websites).
Dit zal resulteren in een verhoogde naamsbekendheid en, nog belangrijker, een verhoogde merkvoorkeur.

EducateTheUSA, de website die informatie verschaft over voorbereiding op de programma’s in de Verenigde Staten, heeft wedstrijden georganiseerd voor studenten. Tijdens deze wedstrijd maakten de deelnemers kans op het winnen van gratis toegang tot een van de beste online GED vooorbereidings programma’s. Iets weggeven zonder daar iets voor terug te verwachten heeft EducateTheUSA bekend gemaakt bij haar doelgroepen

Neemt u gerust contact op

Comments or questions are welcome.

* indicates required field