Help klanten jou gratis te bellen en voeg Skype toe aan je website

Als ondernemer wil je nieuwe leads genereren en het voor klanten eenvoudig maken om met jou in contact te komen. Het toevoegen van een Skype-button op je website is een goed idee.
Omdat Skype 100% gratis is, is het ideaal voor kleine ondernemers die willen dat potentiële klanten hun zonder kosten kunnen opbellen.


Voordat je de Skype-code toevoegt aan jouw website, moet je de instellingen in je Skype aanpassen om de Skype-servers te laten weten wanneer je online bent etc.
Hier gaan we: ten eerste activeer je Skype, dan klik je op Extra, dan op Opties

Klik nu op de tickbox met de regel ‘Toon mijn online status op het web’. Als je dit niet doet, kun je jouw online status niet laten zien aan bezoekers van jouw website.

Klik nu op Opslaan en je bent klaar om door te gaan met het toevoegen van de Skype-code aan je website. Om een Skype-knop toe te voegen aan je website, bezoek deze pagina op de website van Skype.

Skype biedt een aantal verschillende ontwerpen voor de knoppen aan. Een daarvan is een statische knop, en er is een andere die automatisch bijwerkt of de gebruiker online is of niet.
Je voert de gebruikersnaam van je Skype-account in, en kiest het ontwerp. Een klein stukje Javascript wordt gegenereerd dat je vervolgens aan je website kunt toevoegen. Dit kan eenvoudig worden gekopieerd. Plak de code in je website, daar waar je het wilt laten verschijnen.
Als je internationale klanten hebt, is dit voor hen de perfecte manier om jou te bellen zonder dat ze de internationale beltarieven hoeven te betalen. Veel plezier!