Ergonomische producten – Ergotopics

Ergotopics levert een compleet assortiment ergonomische producten voor op en rondom de werkplek. Voor aanvraag van offertes en kortingen verwijzen we graag naar CONTACT. Ergotopics beschikt over een eigen ervaren serviceteam. U kunt ze inhuren voor kabelmanagement projecten, interne verhuizingen en andere montage klussen.

Projecten, O.A.
– Banken en financiële instellingen
– Air traffic control operational centers
– Ziekenhuizen en tandarts praktijken
– Callcenters en kantoor omgevingen
– Scholen en universiteiten
– Radio en tv studio`s
– Toepassingen voor thuis

CPU houders

Door het gebruik van een CPU houder of pc drager kan uw PC onder uw bureau worden gemonteerd. Voordeel hiervan is dat het geen stofnest meer word, en u er beter bij kunt. In combinatie met een kabelgoot kunt u uw kabels zo wegwerken dat u er nooit meer last van heeft.

Monitor armen

Monitorarm
In veel gevallen staat het beeldscherm te laag afgesteld, gevolgen hiervan kunnen nek- en rugklachten zijn, maar ook hoofdpijn. Door een monitor arm te gebruiken kunt u uw beeldscherm altijd op de juiste hoogte hebben. Een bijkomend voordeel is dat u meer werkruimte op uw bureau overhoud. Er zijn verschillende modellen leverbaar die op het blad of tegen de wand gemonteerd kunnen worden.

Kabel management

Kabelmanagement
Waar met apparatuur word gewerkt liggen kabels, deze vormen vaak een onbeheersbare kabelspaghetti. Dit ziet er niet alleen onverzorgd uit maar het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Ook het schoonhouden van de werkplek word hierdoor vaak een stuk lastiger. Kabelmanagement is hiervoor de oplossing. Voor grotere projecten kunt u ook ons eigen service team inhuren, zij werken dan alle losliggende kabels voor u weg.

Ergonomische muizen

Ergonomische muizen
Bij gebruik van een ‘gewone’ muis heeft u uw hand, arm en pols in een onnatuurlijke positie. Wie lang achter de PC zit kan dan last krijgen van RSI verschijnselen, ergonomische muizen verminderen dit risico.

Scheidings wanden

Om grote ruimten in werkplekken te verdelen worden vaak scheidings wanden gebruikt. Deze absorberen (een deel) van het geluid van bijvoorbeeld een telefonerende collega en zorgen voor minder afleiding. Ze zijn makkelijk te monteren en te verplaatsen voor wanneer er een andere opstelling moet worden gerealiseerd en zijn tevens uit te breiden met talloze accessoires zoals monitor beugels, documenthouders, etc.
Er zijn veel verschillende modellen, afmetingen, kleuren en accessoires leverbaar, u kunt zich voorstellen dat dit echt maatwerk is, hiervoor kunt u geheel vrijblijvend een offerte voor laten maken.

Laptop standaard

Voor wie veel met een laptop werkt is het belangrijk dat er een goede werkhouding word aangenomen. Wanneer de laptop plat op het bureau staat is het beeldscherm op een te laag niveau waardoor er nek- en rugklachten kunnen ontstaan. Een laptop standaard kan dit voorkomen.

Document houders

Wanneer u veel met losse papieren werkt die moeten worden overgenomen op de PC bestaat er kans op nek- en rugklachten. Door het gebruik van een document houder kunt u efficiënter werken en worden nek- en rugklachten beperkt.

Voetenbanken

Wie vaak en lang op een bureaustoel zit kan last krijgen van vermoeide benen en nek- en rugklachten. Door het gebruik van een voetenbank komen de benen en rug in de juiste ergonomische houding waardoor deze klachten verminderen.

Monitor standaard

De verkeerde hoogte van uw beeldscherm kan nek- en rugklachten opleveren, maar ook hoofdpijn veroorzaken. Door het gebruik van een in hoogte verstelbare monitorarm kunt u deze klachten verminderen. Voor de juiste ergonomische houding is het belangrijk dat de bovenkant van uw beeldscherm op ooghoogte is.

Stekkerdozen

Door de toenemende mate van het gebruik van elektrische apparaten op de werkplek is het aantal aangelegde stopcontacten meestal te weinig. Stekkerverdeeldozen zijn hiervoor de oplossing. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals doorlusbare stekkerdozen, of bijvoorbeeld energie- en kostenbesparende stekkerdozen.

Beveiliging

Voor waar met gevoelige informatie word gewerkt, of in voor het publiek makkelijk te bereiken ruimtes is beveiliging van uw pc of laptop een must. De volgende producten bieden u meer veiligheid tegen diefstal van uw computer en of data.