Inteview met de Internet Marketing Universiteit

Wij hebben naast karelgeenen.nl ook de bloggers website Internet Marketing Universiteit geinterviewd. Hier zijn de vragen en antwoorden:

Topmerken: Wat is de Internet Marketing Universiteit?

De Internet Marketing Universiteit leert ondernemers de fijne kneepjes van online marketing. Onze website bevat enkele honderden artikelen, video’s en stappenplannen met tips en internet marketing technieken. Daarnaast verkopen wij cursussen, geven workshops, seminars en trainingen.

 Zijn er dingen veranderd sinds het begin van uw website?

Natuurlijk maar dat is teveel om op te noemen, we zijn al jaren bezig. Wij breiden onze website constant uit met nieuwe content maar verwijderen/verbeteren ook verouderde artikelen en verbeteren constant onze conversies door delen van de site te splittesten. Ook jagen we constant interactie met onze bezoekers aan zodat we ook veel User Generated Content krijgen.

 Wat zijn de trends dat grote bedrijven op zouden moeten letten? Heeft u advies voor de MKB?

 Als het gaat om zoekmachine optimalisatie dan is de voornaamste trend toch wel de enorme impact van social media op de zoekresultaten. Met name Google plus is een factor om in de gaten te houden het komende jaar. Of een bedrijf nu klein is of groot, iedereen heeft met dezelfde trends te maken

Wat voor advies zou u willen geven aan mensen die graag hun eigen blog zouden willen beginnen? 

Ga schrijven voor je doelgroep en niet voor Google. Schrijf vanuit je passie over de dingen die je leuk vind en met de intentie om anderen te helpen. Wanneer je antwoorden op vragen van je doelgroep geeft, of oplossingen voor concrete, specifieke problemen beschrijft zul je zien dat bezoekers heel makkelijk hun weg naar je website gaan vinden. 

 

http://internetmarketinguniversiteit.nl/