Brian Tracy: Waarom Bedrijven falen en waarom Bedrijven slagen

Brian Tracy is de auteur van meer dan 50 boeken en tientallen bestsellers op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft meer dan 300 verschillende audio- en videoprogramma’s geproduceerd. Van zijn audio- programma’s over verkooptraining zijn meer exemplaren verkocht dan van welke andere audio verkooptraining ooit. Zie ook deze video, overigens in het Engels:

Zijn opleidingsprogramma’s hebben meer dan vier miljoen afgestudeerden opgeleverd. Hij zit in de business van het stimuleren van mensen, en pas geleden heeft hij aan ons een aantal hulpmiddelen ter beschikking gesteld die ondernemers er in zullen helpen succesvol te worden.

Waarom Bedrijven Falen
89% van de bedrijven die gestart zijn door mensen zonder ervaring in het bedrijfsleven overleeft de eerste twee of drie jaar niet.  En hoe komt dat?  Dat komt omdat ze niet weten wat het betekent on succesvol te zijn. Ze hebben geen flauw idee hoe je een bedrijf succesvol kunt maken. Ze hebben misschien wel een idee voor een product of dienst, maar ze kennen niet alle dingen die ze moeten weten om van je bedrijf een succes te maken.

Waarom Bedrijven Slagen
Verrassend genoeg echter, blijkt 80% van de bedrijven die gestart zijn door ervaren mensen uit het bedrijfsleven succesvol te zijn. Waarom zou dit zo zijn? De reden is dat ervaren ondernem

ers weten wat ze moeten doen. Ze weten hoe ze hun producten en hun diensten moeten inkopen. Ze weten hoe ze moeten onderhandelen met hun leveranciers. Ze weten hoe ze aan geld kunnen komen. Ze weten hoe ze over huurcontracten moeten onderhandelen.

Ze weten hoe ze moeten verkopen en in de markt te zetten. Ze weten hun financiën te beheren. Met andere woorden, ervaring is de sleutel. Om je eigen bedrijf te starten en succesvol te zijn, moet je eerst leren hoe dat moet.
Nou, dan komen hier de gratis kadootjes van Brian wel van pas.

Zijn eerste kadootje is zijn “Business Strategic Planning Questionnaire.”
Het tweede kado is zijn nieuwe video genaamd “Decide What Business You is Really in.”

Deze gratis geschenken zullen je van pas komen bij het opbouwen en ontwikkelen van je eigen succesvolle bedrijf. Dit zal sneller en eenvoudiger gaan met behulp van de tips, de strategieën en de instrumenten die hij door de jaren heen geleerd heeft.

Als u het leuk vind, bekijk dan een aantal van de geweldige boeken van Tracy Brains, of zijn training programma’s.