topmerken

Administratiekantoor waarborgen kwaliteit in Enschede-Beckers Adviesgroep

Voor de Beckers Adviesgroep, belastingadviseurs en administratiekantoor  in Enschede, behoort het waarborgen van de kwaliteit van hun dienstverlening tot één van de meest belangrijke aspecten van de bedrijfsvoering. De ‘roots’ van de Beckers Adviesgroep liggen namelijk bij KPMG, een van de grootste bedrijven op het gebied van financieel advies. Het is dus geen wonder dat streven naar kwaliteit zeer belangrijk is.

Beckers Adviesgroep-Belastingadviseurs in Enschede

De Beckers Adviesgroep is gespecialiseerd in de uitvoering van alle taken betreffende de administratieve verplichtingen. Zaken als deskundigheid, jarenlange ervaring en een klantgerichte service staan daarbij voorop. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen specialiteit. Samen vormen zij een sterk team dat de kwaliteit van de aangeboden diensten boven al het andere weet te stellen. Zij hebben daarbij een belangrijk doel voor ogen: ondernemers helpen om succesvol te zijn en te blijven.

De Beckers Adviesgroep investeert voortdurend in de nieuwste accountancysoftware om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Om als belastingadviseur efficiënt en effectief de financiële gegevens van klanten te kunnen beheren, vormen een geautomatiseerde boekhouding en digitale hulpmiddelen belangrijke onderdelen van het financieel beheer.

De medewerkers van de Beckers Adviesgroep, administratiekantoor in Enschede dienen niet alleen goed met de nieuwste software om te kunnen gaan, maar moeten ook in staat zijn klanten te adviseren bij het kiezen van een boekhoudpakket. Zij kunnen de klant uitleggen hoe de software werkt en begeleiden hen daarnaast bij een correcte verwerking van de financiële gegevens.

Het doel is om alles zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij hun eigen systeem om een efficiënte en effectieve dienstverlening te waarborgen. Veel klanten zijn in staat om de financiële administratie zelf te verwerken. Wij moedigen hen aan om de verwerking zelfstandig uit te voeren en begeleiden hierbij op maat. Dit om de kosten voor de klant te beperken”, vertelt Anita Rotting, mede verantwoordelijk voor de verwerking van de administraties.

De Beckers Adviesgroep stelt de jaarrekening op en is op de hoogte van de actuele belastingwetgeving. “De door de klant aangeleverde gegevens worden gecontroleerd en samengevat in een degelijke jaarrekening”, vertelt Arnold Lubberdink, mede verantwoordelijk voor dejaarrekeningen. Voor de ondernemer is deze jaarrekening van groot belang.
De financiële positie van de onderneming wordt er helder in weergegeven en het vormt de basis voor beleidsbeslissingen. “De Beckers Adviesgroep gaat verder dan alleen het opstellen van de jaarrekeningen”, zegt Arnold. “Wij bieden onze klanten een volledig inzicht in zowel de zakelijke als de privé situatie op financieel en fiscaal gebied. Dit gebeurt aan het eind van het jaar, maar kan op verzoek ook tussentijds. Zo zijn wij in staat de klant zo volledig mogelijk te informeren en te adviseren”.

De salarisadministratie wordt bijna altijd aan ons uitbesteed. Het is belangrijk om de steeds continue veranderende wetgeving en arbeidsvoorwaarden juist toe te passen. “De belangrijkste verwachting van de klant en zijn medewerkers is echter een correcte en tijdige betaling van het salaris”, vertelt Yvette Bouwhuis. “De salarisverwerking moet voor onze klanten dan ook nauwgezet en tijdig geregeld zijn. Daarbij wordt ook advies gegeven over zaken zoals arbeidscontracten, arbeidsvoorwaarden en arbeidsconflicten”.

Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening staat hoog in het vaandel bij de Beckers Adviesgroep. Of het nu gaat om het voeren van de (salaris) administratie, het opstellen van een jaarrekening of het afhandelen van fiscale verplichtingen, de Beckers Adviesgroep wil hierin een betrouwbare partner zijn en blijven.